Zomervakanties 2020

Kun je ook niet wachten om je zomervakantie te plannen? Nog heel even gedud, want het zomerprogramma komt in december. Klik hier en laat je e-mailadres achter en je ontvangt een bericht zodra je kunt boeken!

Bergell en Plattagruppe, Basiskamp adults only

Aantal dagen 0
Min. deelnemers 20
Max. deelnemers 25

Bergell en Plattagruppe, Basiskamp adults only

Min. deelnemers 20
Max. deelnemers 25

Met donderend geweld stort de Acquafraggia enorme watermassa’s in het Val Bregaglia. De granieten rotsen van Bergell zijn geschikt voor beginnende en ervaren sportklimmers. Alpiene rotsklimmers gaan de uitdaging van de ‘naald’ (Fiamma) aan, bij de Zwitserse Capanna da l’Albigna. Wandeltochten voeren door bossen, langs pittoreske bergdorpjes en bruisende watervallen. Of je begeeft je op een deel van de hoogteweg Sentiero Roma. Voor hoogalpiene klimmers is de Piz Badile (3308 m) een mooi doelwit of, wat verder weg, het massief van de Piz Bernina (4049 m). Voor het echte "La Dolce Vita" ga je naar het Lago di Como. Met zijn kloven en watervallen leent de Bergell zich uitstekend voor canyoning.

<b>Canyoning</b>
Tijdens de basiskamp wordt je de mogelijkheid geboden om je ter plekke aan te sluiten bij een tocht door de meest spectaculaire canyon van de Alpen, de Bodengo, onder leiding van een Nederlandse canyoning-gids.

Programma

Praktische informatie

Accommodatie
  • Deskundige en professionele begeleiding
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Scherpe prijzen zonder winstoogmerk
  • Kleine groepen