Zomervakanties 2020

Kun je ook niet wachten om je zomervakantie te plannen? Nog heel even gedud, want het zomerprogramma komt in december. Klik hier en laat je e-mailadres achter en je ontvangt een bericht zodra je kunt boeken!

Aan de rand van het dorp Zell am Ziller ligt de dorpscamping. Van hieruit is er volop keuze in het Zillertal, van makkelijke wandelbergen tot zware gletschertouren, huttentochten zoals de Berliner Höhenweg of de Peter Habeler Runde, klettersteige op elk niveau en net over de Gerlospass de Krimmler Wasserfälle in het Oberpinzgau en het vergletscherde Nationalpark Hohe Tauern. Diverse zwembaden, avonturenparken, fiets en mountainbike routes, een rit met de stoomtrein of goud zoeken in een oude mijn, er is voor iedereen van alles te beleven. Of geniet na een uitstapje in het zwembad op de camping zelf.

Basiskamp sneeuw en ijs
Het basiskamp sneeuw en ijs is bedoeld voor gezinnen, van wie tenminste een gezinslid de vaardigheid heeft om over sneeuw en ijs tochten te kunnen maken. Samen met andere deelnemers kun je een touwgroep vormen, tochten plannen en uitvoeren.

Programma

Praktische informatie

Beschikbare reisdata

Er zijn geen beschikbare vertrekdata gevonden voor deze reis

Vertrekdata
Beschikbare plaatsen
Gegarandeerd vertrek
  • Deskundige en professionele begeleiding
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Scherpe prijzen zonder winstoogmerk
  • Kleine groepen