Zomervakanties 2020

Kun je ook niet wachten om je zomervakantie te plannen? Nog heel even gedud, want het zomerprogramma komt in december. Klik hier en laat je e-mailadres achter en je ontvangt een bericht zodra je kunt boeken!

Werelderfgoed Halong Bay, pagodes, tempels en kennismaken met de etnische minderheden van Vietnam. Een unieke combinatie. We vliegen naar Hanoi en maken twee meerdaagse wandeltochten. De eerste in het noorden in de bergen rond Sa Pa. De tweede ten zuidwesten van Hanoi in het Phu Luong National park, met authentieke dorpen waar nauwelijks westerse toeristen komen. Ook varen we op een exotische jonk door de idyllische HaLong Bay langs steil uit het water oprijzende eilandjes, bezoeken een druipsteengrot en maken een bijzondere wandeling dwars over Cat Ba Island. Samen met een aangenaam klimaat, prachtige groene bergen en afwezigheid van massatoerisme staat deze reis garant voor een fantastische ervaring.

Programma

Praktische informatie

Reisleiding

Harrie Herfs

De reis wordt in samenwerking met Snow Leopard georganiseerd.

Voorbereiding

Reisdocumenten
Je paspoort dient nog minstens 6 maanden geldig te zijn na terugkomst in Nederland. Voor Vietnam heb je een visum nodig, kosten ± € 72

  • Deskundige en professionele begeleiding
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Scherpe prijzen zonder winstoogmerk
  • Kleine groepen