1 Reisgegevens
2 Reisonderdelen
32 Persoonlijke gegevens
43 Controleren en boeken
54 Bevestiging
Accommodatie
Reisduur
Ledenprijs
Van
Tot

Prijsspecificatie leden
{* p.firstname *} {* p.middlename *} {* p.lastname *}

Totaal

Hoe groot is het reisgezelschap?


Alle reizen, cursussen en workshops staan alleen open voor leden van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Indien je nog geen lid bent, ga je door het invullen van deze boekingspagina akkoord met het NKBV-lidmaatschap volgens de geldende voorwaarden.

Hoe groot is het reisgezelschap?

Alle reizen, cursussen en workshops staan alleen open voor leden van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Indien je nog geen lid bent, ga je door het invullen van deze boekingspagina akkoord met het NKBV-lidmaatschap volgens de geldende voorwaarden.

Selecteer een beschikbare vertrekdatum

Deze reis bieden we komende zomer aan. Houd deze pagina in de gaten. Binnenkort lanceren we de data en prijs voor deze bestemming.

Vertrekdata
Einddata
Beschikbare plaatsen
Gegarandeerd vertrek
{* d.date_nl *}
{* d.retdate_nl *}
{* (d.stock=='') ? 'op aanvraag' : d.stock *}

Reisonderdelen


Reisdiensten en rechten

De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. NKBV Zomerprogramma B.V. handelend onder de naam Bergsportreizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Bergsportreizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriƫren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Controleer hieronder je gegevens en je reis

Toestemming gebruik van gegevens

Hierbij geef ik toestemming voor het delen van mijn contactgegevens (email en telefoonnummer) met de deelnemers van mijn reis.

Definitief reserveren

Bedankt voor je boeking!

De boeking is op basis van beschikbaarheid van de accommodatie. Zodra wij een akkoord van de accommodatie ontvangen, sturen wij de boekingsbevestiging en factuur per e-mail toe.

Wat kun je verder van ons verwachten:

1 | Je boeking wordt verwerkt

Met veel plezier gaan wij de vakantie in orde maken. Wij controleren je boeking op gegevens, nemen contact op met de accommodatie(s) en verwerken indien nodig het lidmaatschap.

2 | Boekingsbevestiging

Zodra wij een akkoord van de accommodatie ontvangen, sturen wij de boekingsbevestiging en factuur per e-mail toe

4 | Vragen?

Wanneer je nog vragen hebt kun je natuurlijk met ons contact opnemen via e-mail info@bergsportreizen.nl of telefonisch 0348-409521. Wij wensen je alvast een fijne bergsportvakantie toe!

Met vriendelijke groet,

Bergsportreizen

3 | Vergeet je verzekering niet

Bergliefhebbers kunnen bij de NKBV snel en voordelig een reisverzekering en annuleringsverzekering afsluiten. De NKBV-reisverzekering biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering ook biedt, plus een extra dekking voor bergsporten. Lees meer over de NKBV-reisverzekering.

Bedankt voor je boeking!

Je zoektocht naar de perfecte vakantie is geslaagd.
Met veel plezier gaan wij de vakantie in orde maken.

Wat kun je verder van ons verwachten:

Nu je hebt gereserveerd, werkt het als volgt:

1| Ontvangstbevestiging

Je ontvangt binnen enkele minuten per e-mail een ontvangstbevestiging van je geboekte reis.

2 | Boekingsbevestiging

Wij controleren je boeking en verwerken (indien van toepassing) het NKBV-lidmaatschap. Na controle ontvang je zo spoedig mogelijk per e-mail de boekingsbevestiging en factuur van je reis.

3 | Definitieve reisbevestiging

Je vakantie gaat door! Het minimaal aantal deelnemers is behaald! Wat een heerlijk vooruitzicht.
Uiterlijk 20 dagen voor vertrekdatum (m.u.v. workshops 10 dagen) ontvang je per e-mail een definitieve reisbevestiging met een link naar een persoonlijke pagina. Hier vind je alle informatie van je geboekte reis.

Het aftellen kan beginnen!

4 | Vergeet je verzekering niet

Een reisverzekering met bergsportdekking is verplicht voor deze reis. Bergsportreizen adviseert je om ook meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt dit snel en voordelig via de NKBV regelen. Lees meer over de NKBV-verzekeringen

5 | Vragen?

Heb je nog vragen dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen, via e-mail info@bergsportreizen.nl of telefonisch 0348-409521.

Wij wensen je alvast een fijne bergsportvakantie toe!