Het coronavirus en Bergsportreizen

Update 7 april

Bergsportreizen annuleert vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus alle reizen en workshops tot en met 28 april.

Op reis met Bergsportreizen deze zomer

We waarderen het enorm dat je bij ons boekt en hopen ook dat je vakantie of workshop gewoon doorgaat. Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen. Zolang er geen negatief reisadvies is gaat de reis gewoon door. We volgen hierin het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Is er twee weken voor vertrek sprake van een negatief reisadvies, dan annuleren wij je geboekte reis of workshop. Je ontvangt dan een SGR Reisvoucher ter hoogte van de aan ons betaalde reissom.

SGR Reisvoucher

Met deze SGR Reisvoucher kun je een vervangende reis boeken op een later tijdstip. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. De boeking van je reis/workshop moet binnen deze geldigheidsduur vallen, de datum dat de reis/workshop plaatsvindt, mag later zijn dan de vervaldatum van de SGR Reisvoucher. Boek je volgend jaar exact dezelfde reis of workshop en is deze duurder geworden? Dan hoef je niet bij te betalen. Daarnaast krijg je voorrang met boeken, zodat je zeker bent dat je alsnog die mooie reis of cursus kunt gaan volgen.

We hebben 2 verschillende vouchers:

  1. SGR Reisvoucher: De reizen en cursussen vallen onder de SGR-garantie. Heb je een reis of cursus geboekt dan ontvang je een SGR Reisvoucher meer informatie

  2. BSR Reisvoucher: De basiskampen en workshops vallen niet onder de SGR-garantie, uiteraard doen wij er alles aan om je tegemoet te komen en stellen je een BSR Reisvoucher ter beschikking.

Omboeken/annuleren

Wil je je reis of workshop met vertrek na 28 april nu al omboeken of annuleren, dan zijn de reguliere omboekingskosten of annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Voor meer info verwijzen wij je naar onze reisvoorwaarden

Bergsportreizen voorwaarden

De NKBV en Bergsportreizen houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) scherp in de gaten. Zowel rondom evenementen in Nederland, op de bestemming van onze reizen als op het NKBV-bureau. We informeren je hierover via deze nieuwspagina.

Het coronavirus en de NKBV