Lokale NKBV-activiteiten

Bergsportreizen organiseert bergvakanties voor leden van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV). De NKBV is opgedeeld in vijftien regionale verenigingen met een eigen activiteitenaanbod. Deze verenigingen bestaan uit vrijwilligers met dezelfde passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Daarnaast heeft de NKBV ook secties als 50 Plus en Zwerftochten.

NKBV-regio's
De NKBV is opgedeeld in een aantal Regio's met een eigen aanbod. Zij organiseren diverse activiteiten bij jou in de buurt op het gebied van bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Ze geven je praktische workshops, organiseren klimavonden in de hal of klimweekenden in België of Duitsland.
>> Zoek je NKBV-regio op nkbv.nl.

NKBV-Sectie Masters
De NKBV-Sectie Masters organiseert het hele jaar door activiteiten voor oudere NKBV-leden, met vaak vele jaren ervaring in de bergen. Zo kun je drie keer per maand mee gaan wandelen, wordt er twee keer per jaar geklommen in België en worden er reizen en cursussen georganiseerd.
>> Bezoek de website van de NKBV-Sectie Masters.

Studenten Alpen Club
Ben je student (HBO/Universiteit) in een van de grote steden? Dan kan je je aansluiten bij een Studenten Alpen Club (SAC) voor gezellige klimavonturen of andere studenten activiteiten.
>> Bezoek de website van de NSAC.

Zwerftochten
Met de NKBV-zwerftochten trek je er te voet op uit in Nederland, de Ardennen, de Eifel en andere streken in Duitsland en Frankrijk. Het jaarlijkse aanbod bestaat uit tientallen één- en meerdaagse tochten met dagetappes van 20-30 km.
>> Bezoek de website van Zwerftochten.

Agenda
Wil je de agenda zien van wat er allemaal georganiseerd wordt door de regio's en sectie?
>> Bekijk dan de agenda op nkbv.nl.